Wie zijn wij

Wij zijn een internationaal team, met competenties in marketing, grafisch / webdesign en jarenlange ervaring in onroerend goed met een internationale klantenkring. De oprichters van Lago Properties zijn van Nederlandse origine. Ze verhuisden in 2017 naar Italië en ondervonden dat het behoorlijk lastig was om hun droomhuis en de juiste informatie over verhuizen naar Italië te vinden. De frustratie die ze hebben ervaren tijdens hun zoektocht naar een geschikte woning en aanvullende informatie over emigreren naar Italië heeft hen doen besluiten om Lago Properties.com, de portal voor het Noord-Italiaanse merengebied, te creëren.

Lago Properties is een nieuwe, volledig onafhankelijke, portaal site.  Naast het geven van een overzicht van woningen te koop in de omgeving van de verschillende meren, biedt ons portaal ook belangrijke informatie waar huizenkopers naar op zoek zijn. Zoals informatie over het koopproces in Italië, aankoopkosten, belastingen, etc. Alles is te vinden op één plaats, één portaal, Lago Properties.

Met veel enthousiasme, expertise en know-how én een gezonde dosis gedrevenheid & ambitie willen wij LagoProperties.com èèn van de belangrijkste portaal sites voor onroerend goed in het Noord-Italiaanse merengebied maken.

MISSIE

Onze missie is om een ​​brug te slaan tussen Italiaanse makelaars / particuliere verkopers en buitenlandse kopers.

Lago Properties is speciaal ontworpen om buitenlandse kopers, op zoek naar een woning in het merengebied van Noord-Italië, en lokale makelaars met elkaar te verbinden. Lago Properties geeft bezoekers van de portaal site een duidelijk overzicht van woningen die te koop staan in hun eigen taal en biedt een manier om in direct contact te komen met de makelaar of verkoper.