Overig aanbod

Sardinië

Villa in Sardinië

€1.000.000,-

Prachtige villa vlakbij het mooie strand en de haven van Porto Cervo. Prachtig uitzicht en een grote tuin. De accommodatie is goed onderhouden en beschikt over een garage.

Olbia Costa Smeralda Airport afstanden 32 km

Directe toegang tot de zee en in de directe omgeving van de jachthaven en de jachtclub van Porto Cervo.

Cala Granu is een van de mooiste baaien van de Costa Smeralda, beschut tegen de wind en gemakkelijk toegankelijk, ideaal voor gezinnen. Het strand heeft fijn, wit zand en is omgeven door granieten rotsen en volwassen Ginepro-bomen.

Porto Cervo is de onbetwiste hoofdstad van de Costa Smeralda, een kustplaats gebouwd rond een natuurlijke baai, en in de zomer het ontmoetingspunt van de internationale jetset.

Porto Cervo staat bekend om zijn luxe winkels en piazzetta, restaurants, cafés en disco’s zoals Sottovento, Pepero en Billionaire. De haven en de jachthaven met de Porto Cervo Yacht Club dateren uit de jaren zestig, opgericht door Prins Karim Aga Khan IV, die gefascineerd was door de schoonheid van de kust en die deelnam aan de ontwikkeling van Costa Smeralda.

In een 5-10 minuten rijden bereikt u de mooiste stranden van de Costa Smeralda, Grande Romazzino, Spiaggia del Principe, Capriccioli, Piccolo en Grande Pevero, La Celvia en Liscia Ruia, evenals de Pevero Golf Club met zijn 18 holes golf Natuurlijk een van de meest spectaculaire van de wereld, met een zeer technische baan, een lengte van 6,107 meter, omringd door vijvers, rotsen en vegetatie.

Het eiland La Tavolara en de La Maddalena-Caprera-archipel liggen op slechts een paar kilometer afstand. Olbia Costa Smeralda Airport afstanden 32 km.

4

1

2

200 m²

Vertel me meer over deze villa in Sardinië