Lago Properties De portal site voor het Italiaanse merengebied" /> Lago Properties De portal site voor het Italiaanse merengebied - Lago Properties

de NR.1 vastgoed portal voor het italiaanse merengebied

Vind het huis van je dromen in Italië

ONS TOP AANBOD

Badkamers 5
Slaapkamers 5
Garages 3
Luxe vastgoed
PRICE ON REQUEST
Badkamers 3
Slaapkamers 3
Garages 2
Luxe vastgoed
€ 2,200,000
Badkamers 2
Slaapkamers 3
Garages 1
Appartement
€ 500,000

Huizen en appartementen te koop in italië

Piacere! Nice to meet you

 
Bent u op zoek naar een (tweede) huis in het prachtige merengebied in Noord-Italië? Dan bent u hier aan het juiste adres. We hopen dat u zult genieten van onze portaalsite, speciaal ontworpen om een overzicht te krijgen van de beste huizen die te koop staan, aangeboden door zowel makelaars als particuliere verkopers. Op Lago Properties vindt u huizen voor elke behoefte en elk budget.

Of u nu op zoek bent naar een klein vakantiehuis om af en toe te ontsnappen en te genieten van de gastvrijheid van onze regio’s en de prachtige omgeving, of als u op zoek bent naar een villa aan het meer met een prachtig uitzicht of een investering op lange termijn. Lago Properties toont een grote verscheidenheid aan huizen, appartementen en villa’s in de buurt van het Gardameer, Comomeer, Lago Maggiore, Iseomeer, Idromeer, Meer van Varese, Luganomeer en het Ortameer.

Onze portaalsite is volledig onafhankelijk en biedt u een manier om in direct contact te komen met de makelaar of verkoper van de woning. We werken alleen met de beste partners en samen selecteren we de beste panden. U vindt op Lago properties ook belangrijke informatie over het koopproces in Italië, de aankoopkosten, belastingen etc. We bieden u ook, indien u dat wenst, een professionele en onafhankelijke begeleiding tijdens het gehele of een deel van het aankoopproces. Als u advies en/of begeleiding nodig heeft (vanwege de taalbarrière, hulp bij het regelen van bureaucratische zaken, vergunningen, contacten met advocaat, geometra, aannemer etc) aarzel niet en neem contact met ons op via info@lagoproperties.com of via WhatsApp +39 366 326 42 67 (We spreken Engels, Nederlands, Duits en Italiaans)

We hopen u snel te ontmoeten! A presto!

Veel plezier bij uw zoektocht op lagoproperties.com

Enjoy your search!

Blijf je graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen?

Schrijf je dan nu direct in op onze Piacere! en Spotlight!

Je ontvangt dan gratis geregeld onze nieuwsbrief Piacere! boordevol interessante en nuttige informatie, leuke weetjes & persoonlijke ervaringsverhalen.

Daarnaast zul je ook onze Spotlight! ontvangen, waarin de allerbeste vastgoed voorstellen worden uitgelicht.

Abonneer je nu op Piacere! (onze nieuwsbrief).
* We delen uw gegevens nooit met derden